4B Real Estate

ŽIVOTNI PROSTOR PO VAŠOJ MJERI I POTREBI.

Svi mi često tragamo i želimo promjenu u životu ili bijeg od svakodnevice. Nakon iscrpnog traganja, ono za čime svi čeznemo jeste gostoljubivo, živopisno i oku privlačno podneblje sa prijatnom klimom.
Osim pogodne mediteranske klime, bogata istorija i kulturna baština u mnogome doprinose da Crna Gora bude jedna od omiljenih destinacija za sve one, koji od svoje  nekretnine na moru žele nešto više.

Nekretnine na moru su uvijek dobar izbor za svakog čovjeka koji pametno mjeri rizike ulaganja.
Kupovina nekretnine ne predstavlja samo ulaganje u budućnost već i stvaranje doma kao simbola sigurnosti. Kupovina i posjedovanje kvalitetne nekretnine ima veliku ulogu u popravljanju životnog standarda, koja pored ličnog zadovoljstva, može biti i vrlo unosan posao, a i brojke od izdavanja nisu uopšte zanemarljive.

Ono što je omogućilo višegodišnje visoko interesovanje za nekretnine na primorju jesu niske takse, porez i jednostavan proces legalizacije i dobijanja državljanstva za strance. Porez prilikom kupovine je indentičan, kako za domaće tako i za strane državljanje, što Crnu Goru čini rajem za strance, koji odluče da svoj život ili posao otpočnu ovdje.
Zato su nekretnine na budvanskoj rivijeri najprivlačnija solucija za trgovce iz razvijenih zemalja.


Aktuelni projekti

1
Turisticki apartmani Sremski front

LUKSUZNI APARTMANI U REZIDENCIJALNOM OBJEKTU.

Opširnije
1
Apartmani Ivanovići

Luksuzna kombinacija hotelskog i privatnog smeštaja.

Opširnije
1
Turistički apartmani Green Hill Seoce

LUKSUZNI APARTMANI SA BAZENOM I POGLEDOM NA MORE.

Opširnije
1
Vile i apartmani Reževići - Crna Gora

EKSKLUZIVNE VILE I APARTMANI NA JEDINSTVENOJ LOKACIJI.

Opširnije

Tehnička opremljenost