Apartmani Ivanovići

Luksuzna kombinacija hotelskog i privatnog smeštaja.

Condo Hotel Ivanovići, pored modernog dizajna i vrhunskog luksuza nudi kombinaciju hotelskog i privatnog smeštaja kojom dobijate najbolje od obe vrste. U procesu izgradnje koriste se kvalitetni energetski efikasni materijali za zidove, prozore, vrata i krov kako bi obezbijedili visok stepen toplotne i zvučne izolacije, dok se za završne radove koriste proizvodi renomiranih evropskih proizvođača u skladu sa ekološkim standardima energetske efikasnosti i održivosti.
Condo Hotel Ivanovići nudi 13 apartmanskih jedinica počev od 37 do 200m2, kao i sve usluge koje se nude u hotelu (promena posteljine, usluge restorana, korišćenje bazena, usluge održavanja itd). Zahvaljujući jugo-zapadnoj orijentaciji objekta, svi posjetioci, a i vlasnici mogu uživati u pogledu na more i predivnim zalascima sunca sa terase svoga stana. 

Vlasnici, kao i gosti imaju veću privatnost i bolji komfor jer su jedinice opremljene svim savremenim uređajima neophodnim za normalan život. Kompleks sadrži i zajednički veliki  spoljni bazen, podzemnu garažu,  zajedničke prostorije za skladištenje,  aktivan alarmni i nadzorni sistem i službu za održavanje. Na taj način, gosti kao i vlasnici se osjećaju kao kod kuće i u mogućnosti su da iskuse svakodnevni život u mestu gde odsjedaju što će im mnogome pomoći da se lakše uklope i osete lokalnu kulturu i stil života.
Kupovinu apartmana smatrajte kao i poslovnu investiciju jer izdavanjem apartmana, gde se Spa resort ponaša kao vaš agent nudeći sve usluge koje se nude u resortu, brže, lakše i jednostavnije dolazite do povraćaja investicije.

Preuzmite brošuru sa katalogom stanova i tehničkom specifikacijom