Vile i apartmani Reževići - Crna Gora

EKSKLUZIVNE VILE I APARTMANI NA JEDINSTVENOJ LOKACIJI.

Projekat predviđa izgradnju ekskluzivnih vila i apartmana na jednoj od najljepših i najprestižnijih lokacija na čitavom crnogorskom primorju, okruženi oazom mira, zelenila i eletnim zdanjima.

Projekt obuhvata izgradnju četiri vile, gdje su dvije vile zasebne, a preostale dvije će imati po šest apartmanskih jedinica po vili.
U procesu izgradnje će se koristiti najsavremeniji energetski efikasni materijali dok se za završne radove koristiće se proizvodi renomiranih evropskih proizvođača u skladu sa ekološkim standardima energetske efikasnosti i održivosti.

Vile sa svojim okruženjem obezbjeđuju istovremeno privatnost i  luksuz oplemenjen mediteranskom prirodom i izuzetno lijepim pogledom na more sa svih nivoa. Najbolje prirodne plaže sa kristalno čistom vodom - Drobni Pijesak i Perazića Do su u neposrednoj blizini.

Vile su pozicionirane blizu svih važnih administrativnih tačaka na primorju – grada Budve, aerodroma Tivat i Podgorica, Luke Bar odakle se ostvaruje pomorska ili željeznička veza sa ostatkom svijeta.


Preuzmite brošuru sa katalogom stanova i tehničkom specifikacijom